Over ons

Over goedkopefeestlocatie.com

Goedkope feestlocatie.com bestaat uit een team van 3 specialisten die ieder hun capaciteiten inzetten voor het slagen van ieder feest!

Dhr. Mulders – (eigenaar) :

 “Ik zie de meeste feesten gewoon helemaal voor me en dat maken we tot een succes. Met de beste mensen om me heen krijg ik alles voor elkaar en zorg dat een klant naar verhouding, nooit te veel betaald”

“De feesten van mijn vader hebben mij altijd geïnspireerd. hij zag alles zeer levendig en kent de halve wereld, hij wist als geen ander snel te schakelen in zijn netwerk en wist daarbij steeds betaalbare feestlocaties te regelen voor onze klanten. Ik denk dat in dat laatste dan ook het succes zit, mensen willen best betalen maar niet te veel. En dan zijn ze van harte welkom om eens met ons te praten. ”

Mooie en leuke feestlocaties

Na meer dan 25 jaar in de horeca actief te zijn geweest is het organiseren van feesten altijd het leukste van alles om te organiseren. Het belangrijkste is het vertrouwen en de goede klik met de klant. Daarnaast hangt het succes van een feest in grote mate af van de feestlocatie. En hier hebben wij ons dan ook in gespecialiseerd. Ons team met bedrijven heeft toegang tot een groot aantal feestlocaties in heel Nederland en België waarbij wij snel kunnen schakelen en u een betaalbare feestlocatie kunnen aanbieden.

 

Terug naar de Hoofdpagina