Gunnen en delen

Wat wil Goedkope Feestlocatie bereiken.

561928_606333842742088_1009525169_n

Klik om te vergroten. Mocht u een tip hebben dan kunt u dat ook aan ons doorgeven.

Gebruik hiervoor: info@goedkopefeestlocatie.com of het vragenformulier hier onder.

Bovenstaande  is een tekst die ik op FB ben tegen gekomen, het enige verschil is, hier gaat het ook over andere doelgroepen.

Wat en waarom, en niet alleen voor een bepaalde periode.

Dit kunt u gewoon zelf doen, door gewoon eens naar een kroeg te gaan waar het vaak minder druk is, maar dat is niet gezellig, weten wij zelf ook.

Dat is de rede waarom particuliere inschrijvingen nodig zijn, ( dat vind u onder Particulieren op de Hoofdpagina ) bij voldoende inschrijvingen kunnen wij zaal vullende groepen maken, voor de horecabedrijven met onvoldoende bezetting, iedere horecaondernemer de kans om te overleven, is toch niet zo een hele rare gedachte.

Dat wil niet zeggen dat alle horecabedrijven die op deze site komen het allemaal slecht hebben, deze site is voor ieder horecabedrijf die liever niet te veel betaald voor de reclame, daarbij hebben zij allemaal de keus of zij wel of geen gebruik willen maken van onze extra diensten.

Dit zelfde kan ook in de vorm van voornamelijk Binnensport maar ook buitensport hoort tot de mogelijkheden, en ook erg belangrijk, Cafésport zoals Darten, Biljarten, Poel, Snoeker, en nog veel meer, dit vind u onder de categorie Sport en Spel.

Gunnen en delen, daar werkt Goedkope feestlocatie voor, kortom als u het ons niet gunt, kunnen wij niet delen met de Horeca, hoe graag wij ook zouden willen.

Wij werken niet met voorgeprogrammeerde reclameblokken omdat wij niet met halve informatie willen werken, dat zoekt niet prettig voor u en daar hebben wij zelf ook een hekel aan.

Het eindresultaat waar wij naar streven is: Meer werk voor de horeca, wat automatisch zal lijden tot meer bedienend personeel en meer uren voor het bestaande personeel, waarmee de werkeloosheid een beetje word opgelost, en daarmee kan weer wat extra worden over gehouden voor een avondje uit, maar dat heeft tijd nodig.

 

Heeft u vragen: Stel hier uw vraag.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

 

 

Terug naar de Hoofdpagina